Termelői méz édeni virágmezőkről

Magyarország kiemelten védett nemzeti parkjai – emberi hatástól szinte teljesen érintetlen virágmezőikkel – tökéletes munkaterep a virágport gyűjtő, szorgos kis rovaroknak. A BeoBee debreceni bioméhészet szárnyas „dolgozói” is ilyen paradicsomi környezetben szerzik be a prémiumminőségű termelői méz alapanyagát.

A több évtizedes múlttal rendelkező családi vállalkozás éltetői küldetésüknek tekintik, hogy a klienseik asztalára kizárólag kifogástalan termékek kerüljenek. A méhészet gazdag kínálatában folyamatosan jelen levő termelői méz pontosan abban a formában jut el a vásárlókhoz, ahogyan a méhecskék elkészítették.

A beobee.hu internetes oldalon megtekinthető felhozatalban az igen népszerű akác- és hársméztől kezdve, a sokaknak még ismeretlen repce- és bodzamézen át, az erdei vadmálnamézig, minden elképzelhető fajta megtalálható. Ennyiben azonban korántsem merül ki a választék, hiszen a többféle termelői méz mellett, számos immunerősítő termékcsomagból is választhatunk, amelyekből a propolisz tinktúra és a méhpempő sem hiányzik.