Makita ütvecsavarozó – Fókuszban a nyomaték

A Makita ütvecsavarozó jelentősen felgyorsítja a munkát. A makacs, beragadt csavarok ki- és becsavarása gyerekjáték ezzel a masinával. A Makita ütvecsavarozó nagyszerű segítség olyan helyzetben is, ahol egy átlagos csavarbehajtó felmondaná a szolgálatot.

A fejlett ütőműnek és a kiemelkedő nyomatéknak köszönhetően, egészen parádés teljesítmény kifejtésére képes. De biztos, hogy a legerősebbre van szükségünk? Ezt a felhasználási terület határozza meg, ezért többféle teljesítmény közül válogathatunk a Makita ütvecsavarozók terén.

A 10,8-12 V-os változatok kompaktnak számítanak és az otthoni felhasználás tekintetében mindenképp kielégítő tulajdonságokat kínálnak. Persze a profik is szívesen használják ezeket a gépeket, a kisebb méretük miatt.

A 18V modellek rendszerint BL szénkefementes motorral készülnek, ami nagyobb teljesítményt, jobb energiagazdálkodást eredményez és az élettartam szempontjából is előnyös. Ezek a Makita ütvecsavarozó modellek már elérik a 210 Nm nyomatékot, illetve RRAS móddal is fel vannak szerelve. Ezzel a rendszerrel a gép leállítja a csavar lazítását mindössze 0,2 s alatt, megakadályozva ezzel annak teljes letekerését.