Tengeri, vasúti, légi szállítmányozás versenyképes áron

Bizonyos áruk szállítása nem megoldható kizárólag a közutakon és az autópályákon. A tengeri, vasúti, légi szállítmányozás manapság már ugyanolyan gyakoriságú, mint a közúti változat. Az ilyen megbízásokhoz természetesen olyan partnercéget kell találni, amelyik minden igényre profi megoldásokat képes kínálni.

A tervezhetőség és költséghatékonyság egyaránt fontos ebben a szakmában. A Ghibli Szállítmányozási Kft. a tengeri szállításnak köszönhetően a világ legtávolabbi országaiba is eljuttatja az ügyfél áruját, a lehető legelőnyösebb feltételekkel. A tengeri, vasúti, légi szállítmányozás terén is nagy tapasztalattal rendelkező vállalkozás egyedi, versenyképes szállítási díjakat kínál az ügyfeleinek.

A szolgáltatásai közé tartozik többek között a komplex háztól-házig szállítás, az átmeneti tárolás, vámraktározás, valamint a biztonságos ügyintézés. A tengeri, vasúti, légi szállítmányozási cég ugyanakkor AEO-F Engedélyezett Gazdálkodó tanúsítvánnyal rendelkezik, ami az ügyfeleinek egyszerűsített vámeljárást biztosít.