Tényleg tud segíteni a teherbeesésben az Aviva torna?

Igazából nem tudni a pontos okát, de egyre több magyar házaspár marad gyermek nélkül, hiszen mindhiába várják a teherbeesést, egyszerűen nem jön össze. A kitartóbbak szakorvosi segítséget kérnek, még a lombikbébi programra is jelentkeznek, mások megpróbálják alternatív módszerekkel elérni a céljukat. Az Aviva torna „vérkeringést fokozó hatása nagymértékben javíthatja a szaporító szervek működését” (forrás: valtozasmuhely.hu).

A módszer speciális beszorító és ellazító gyakorlatai erősen támogatják a női szervek, a méh és a petefészek működését, illetve a szervezet öngyógyító folyamatait is képesek beindítani. A rendszeresen elvégzett mozdulatok egyensúlyba hozzák a hormonszintet, kivételes hatást gyakorolnak a belső elválasztású mirigyek működésére, emiatt sokan hormontornának is nevezik. Érdemes jelentkeznie egy ilyen tanfolyamra, bár a jelenlegi járvány idején ez kizárólag online zajlik.

Ha úgy érzi, hogy már rég teherbe kellett volna esnie, de ez mégsem sikerült, akkor minél hamarabb jelentkezzen! Képzelje el azt a csodát, hogy a sok kellemetlen orvosi kezelés, tortúra után ezzel a mozgásformával eredményt érnek el a teherbeesés terén! Nem kellenek nőgyógyász szakorvosok, sem gyógyszerek, hőmérőzés, mert mindezek nélkül várhat gyermeket. Természetesen, nem csupán ebből a célból ajánlott az Aviva torna, hiszen ez hatásos gyógyír különböző nőgyógyászati és urológiai problémára is. Olyan hormonális eredetű problémák is megoldhatóak ezzel, mint a pajzsmirigy, mellékvese és hipofízis működési zavarok vagy a rendkívül kellemetlen változókori tünetek.

A tornagyakorlatok a combközéptől köldökig tartó, úgynevezett dolgozó zónában serkentik a vérkeringést, közben pedig olyan belső elválasztású mirigyeket aktiválnak, mint a pajzs-, a csecsemő- vagy az agyalapi mirigy. Mindezt dinamikus medencebillentésekkel, csípőforgatásokkal, a kézfejek beszorításával és elernyesztésével, illetve az akupresszúrás pontok masszírozásával érjük el. Tehát alapvetőleg nem nehéz az Aviva torna, mégis rendkívül hasznos és kiváló eredményeket hozhat számunkra.