Tényleg megéri pályázatfigyelő oldalakkal próbálkozni?

Az EU pályázati pénzekkel jelentősen fel lehet lendíteni egy vállalkozást, ezek bevonzásának pedig számtalan metódusa létezik. Ajánlott azonban szakemberek segítségét kérni, akik tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren. Nem egy vállalkozásnak segítettek már a pályázatfigyelő cégek. Most Önnek is lehetősége van felvenni a kapcsolatot a szakértőkkel a forrascentrum.hu weboldalon található elérhetőségek valamelyikén. A Forrás Centrum Kft. már közel 900 nyertes pályázattal 13 milliárd Ft támogatást nyert el az ügyfeleinek, sikerdíjas konstrukcióban.

Ahhoz, hogy Ön is az EU pályázatok nyertesei közé tartozzon, el kell küldenie a szakértőknek a cége utolsó lezárt évének mérlegét, egyéni vállalkozók esetében utolsó 2 év SZJA bevallását és a munkatársak díjmentesen beminősítik a pályázati alkalmatosságot. Több alternatív lehetőség is kínálkozik egy beruházási döntés meghozatalakor a finanszírozási konstrukció kiválasztása során az adott vállalkozás számára, mint például a pályázat, hitel, tőke és a saját forrás.

A legolcsóbbnak a saját forrás kínálkozik, de ez nem minden esetben igaz. A legelőnyösebb feltételeket általában a pályázat kínálja a kis- és középvállalkozásoknak a pályázat, hitel, tőke hármas közül. Nyilvánvalóan mindenki arra törekszik, hogy az adott körülmények között a legkedvezőbb feltételrendszer keretében jusson forráshoz. A szakemberek tanácsot is adnak a választáshoz, ha erre van igény. A pályázatírást is rendkívül professzionális módon végzik el.

A pályázatírói munka komplex, szerteágazó ismereteket igényel, illetve nagy precizitást, mert kulcsfontossággal bír számos vállalkozás, alapítvány, civil szervezet életében. A Forrás Centrum Kft. az ügyfeleinek ingyenes projekttanácsadást nyújt és az egyes konstrukciók benyújtásához szükséges pályázati vagy hiteldokumentációt sikerdíjért készíti el. Ugyancsak díjmentes a pályázatfigyelés és felvilágosítás az általuk elérhető vissza nem térítendő forrásokról, hitelekről és tőkelehetőségekről. A pályázatfigyelésre a weboldalon keresztül lehet feliratkozni.