Szerezzen be egyedi ivókürtöt!

Vannak olyan emberek, akik a letisztult, modern formákat kedvelik, míg mások inkább a régi, hagyományt őrző tárgyakhoz ragaszkodnak. Az ivókürt mondhatni varázslattal készült. Ez a tárgy egyszerre modern és ugyanakkor visszarepít a történelemben. Minden embernek, aki meglátja, a vikingek fognak az eszébe jutni.

Sokan szeretnek a barátokkal, az ismerősökkel vagy éppen egyedül meginni egy kupa sört. Nekik tökéletes ajándék lehet ez az ivókürt, amit az északi nép előszeretettel használt. A kézműves kialakítás abból is látszik, hogy teljes egészében bivalytülökből készült.

Ráadásul a rajta található elemek gyantával vannak összeillesztve. Ezáltal az egész kürt tökéletes egységet fog alkotni, nemcsak egyedi, hanem az eredetiségét is biztosítja. Egyszerre bájos, erős, és benne rejtőzik még a vikingek vadsága. Ma már nem kell hónapokat várni a beszerzésére, hiszen az ivókürt néhány napon belül a tulajdonába lehet. Élvezze ki a sörözés kellemes perceit és mutassa meg a barátainak, hogy az Ön korsója a legjobb!