Panasonic KX-TES824CE forgalmazás és telepítés

A mini alközpontok a legkeresettebb vállalati kommunikációs eszközök hazánkban. Ez teljesen természetes, mert az ár, a minőség és a funkció arányának szempontjából nehéz versenyezni a Panasonic KX-TES824CE készülékekkel.

Ez különösen akkor nyilvánvaló, amikor egy olyan nagy projekt végrehajtásához választunk berendezést, ahol legalább 100 belső előfizető van.

Habár a konkurens gyártók berendezéseinek ára majdnem kétszer akkora, a Panasonic KX-TES824CE gyakran mégis több funkcióval rendelkezik, mint a versenytársak termékei.

Az állítás többek között azért is helytálló, mert ez a kicsi IP rendszer, amely a VoIP és az analóg telefonálás, valamint a WiFi Router teljes támogatását ötvözi, lehetővé teszi az összes olyan kommunikációs lehetőség, beleértve a helyi számítógépes hálózat teljes kihasználását is, amely egy kis iroda zavartalan kommunikációjához szükséges.

Nálunk nemcsak megvásárolhatja a Panasonic KX-TES824CE mini alközpontot, hanem megrendelheti annak telepítését, konfigurálását és teljes programozását is.