Szabadulószoba gyerekeknek, érdekes és izgalmas akadályokkal

A modern fiatalság inkább az aktív kikapcsolódást részesíti előnyben, a konzervatív szórakozási alternatívákkal szemben. Az ilyen baráti társaságoknak a szabadulószoba gyerekeknek számos szabadidős lehetőséget kínál. A Törd a fejed csapata nagyszabású játék-történeteket fejlesztett ki, ahol a résztvevők rendelkezésére szuper helyszínek állnak. Kollégáink ellenőrzése alatt, a srácok a kalandok valódi hőseivé válhatnak.

Egy bizonyos idő alatt el kell érniük a célt azáltal, hogy megtalálják és megoldják a logikai feladatokat, amelyek a legváratlanabb helyeken várnak rájuk. Hogyan rendelheti meg a szabadulószoba gyerekeknek szolgáltatást? Ehhez elég felvennie a kapcsolatot a szervezőinkkel a weboldalunkon megadott elérhetőségek valamelyikén.

Velük közösen elkészítenek egy becslést, átgondolják a játékok témáját, kiválasztják a kaland legmegfelelőbb dátumát és időpontját. Ezután mi elkezdjük a szervezést, közben Ön nyugodtan pihenhet és hátradőlve várhatja a szabadulószoba gyerekeknek szóló programjait. Ha eljött a nagy nap, a lurkókkal együtt megérkezik hozzánk a kijelölt időpontban és kezdődhet a kaland! A kicsik megkapják a küldetés célját és az izgalmas helyszíneken mozogva, egymás után találnak rá az utalásokra.

Mindezt a csapatunk tagjainak koordinálása mellett fogják megtenni. Amíg Ön csodálatos fényképeket készít, a kisebbek elmerülnek a szabadulószoba gyerekeknek titokzatos és izgalmas kalandjainak a hangulatában. Foglaljon időpontot még ma és biztos lehet benne, hogy sokáig hallgathatja majd a felejthetetlen beszámolót!