Érdekes nyilatkozat az Ébredés az Ötödik dimenzióban alkotójától

Sokan hiszik azt, hogy mi, emberek, jóval többek vagyunk holmi két lábon járó gondolkodó biológia létformánál. A bennünk élő lélek egyfajta magasabb erő jelenlétére enged következtetni, ám az önmagunk és a szóban forgó felső hatalom megértéséhez hosszú utat kell bejárnunk, tudhatjuk meg az Ébredés az Ötödik dimenzióban című könyvből.

Maureen J. St. Germain nagysikerű alkotása egyfajta útmutatót nyújt az ötödik dimenziós élmények megéléséhez és megértéséhez. A népszerű alkotás nemcsak a 3 és az 5 dimenzió közötti különbséget segít tisztán látni, de a múltunk titkainak a megfejtéséhez is hathatós tanácsokkal szolgál.

Ezek a gyakorlati tanácsok egyébként arra is kitérnek, hogyan hasznosíthatjuk a leghatékonyabban a rendelkezésünkre álló energiát, illetve érhetjük el a meditáció legmagasabb szintjét. Az Ébredés az Ötödik dimenzióban, ahol a szeretet a legfelsőbb energiaforrás, vitathatatlanul izgalmas és lebilincselő olvasmány, ami garantáltan leköti nemcsak a haladókat, de a témában teljesen járatlan személyeket is.