A V-TAC energiatakarékos termékei

Az energiatakarékosság napjainkban nagy fontosságot nyert, nem véletlenül, ugyanis jelentős összegeket megspórolhatunk így. V-TAC PRO néven megjelent egy új termékcsalád és amint a neve is jelzi, még professzionálisabb kivitelt jelent, valamint kiemelt minőséget. A V-TAC termékeket kizárólag Samsung chippel készítik.

A vtacledbolt.hu webáruházból megvásárolható Samsung chip/Vt-226, 40 wattos hideg fehér izzó, a termékcsalád egyik tagja masszív kivitelezésű, 20-szor hosszabb élettartammal rendelkezik, mint a hagyományos égők. Az is nagyon fontos, hogy 80%-al kevesebb energiát használ fel, mint a régi fajták. Nincs UV és infra sugárzása, sem pedig bemelegedési idő, hanem már felkapcsoláskor teljes fénnyel világít.

Használat közben az égő nem melegszik fel. Kiemelkedő, 5 éves garanciával kerülnek forgalomba a V-TAC PRO árucikkek, ami a színvonalukat bizonyítja. Ha energiatakarékos, hosszú élettartamú izzókat akar vásárolni, akkor keresse fel az említett webshopot! Az itt kapható termékek nem okoznak csalódást.