Sószóró berendezések többféle kivitelben

Hazánk útjait járva, mindenki találkozott már azzal a jelenséggel, hogy amikor leesik az első hó, akkor hirtelen kitör a pánik és a káosz. Az utak járhatatlanná válnak, mindenki csúszkál jobbra-balra és csak reménykedünk benne, hogy a hókotrók és a sószóró berendezések mielőbb a segítségünkre lesznek.

Az utóbbi években egyre enyhébbek a telek, talán ezért is szoktunk el az igazán nagy hótól, pedig még valahol ott él az emlékeinkben a fehér karácsonyok meghitt képe.

Ha még időben bevetésre kerülnek a sószóró berendezések, akkor meg lehet előzni az elakadásokat, de ami még fontosabb, a csúszós utak miatt előforduló balesetek száma is jelentősen csökkenthető.

A batony-metall.hu sószóró berendezések garmadáját kínálja, amelyek különböző teljesítménnyel és paraméterrel rendelkeznek, ezért ideálisnak számítanak a kisebb és a nagyobb települések, városok esetében is. Az itt található sószóró berendezések csigás és gumiszalagos kihordással rendelkeznek és egyaránt alkalmasak a száraz meg a nedves anyagok szórására.