A konténerház számos előnye

Álmai otthonába mindenki a lehető leghamarabb be szeretne költözni. Viszont sok esetben az építkezés, illetve ezt megelőzően a különféle engedélyek beszerzése olykor eléggé elhúzódik.

Amennyiben ezt mindenképp szeretnénk elkerülni, vizsgáljuk meg a konténerház kínálta lehetőségeket! Kivitelezés szempontjából szemkápráztató dizájn alakítható ki, teljes mértékben a saját igényeink szerint. Természetesen ebben a segítségünkre lesznek a GST szakemberei, akik többéves tapasztalattal rendelkeznek a konténerházak terén.

A könnyűszerkezetnek köszönhetően, nincs szükség alapozásra, ami az átlagos épületeknél nemcsak hosszadalmas, hanem rendkívül költséges is.

A konténerház ugyanúgy felszerelhető minden épületgépészeti berendezéssel, akárcsak egy átlagos, téglából épített családi ház. A modern szigetelőanyagoknak hála, rendkívül alacsonyra szorítható vissza a konténerház energiaigénye. Az előnyök önmagukért beszélnek, gyors, gazdaságos, modern és nem utolsósorban moduláris megoldás, ami lényeges a bővíthetőség szempontjából.