Oldalunkon rendelhető Scitec karnitin

A lizinből, illetve a metioninból képződő karnitin nem más, mint egy olyan aminosav-származék, ami fontos szerepet tölt be az izmok erősítésében. Az egészséges embereknél kellő mennyiség termelődik, viszont a szívbetegek és a sportolók szervezete többet kíván. A webáruházunkban található Scitec karnitin a szükséges napi pluszt tartalmazza azoknak a testépítőknek, akik a táplálkozásukkal sem képesek megfelelő mennyiséget bejuttatni a szervezetükbe.

A Scitec karnitin nemcsak az izmok erősítésében tud fontos szerepet betölteni, de megelőzi a koszorúerek elmeszesedését is, valamint javítja a sejtek oxigénellátását. A Scitec karnitin zsírégető hatása miatt is kedvelt készítmény, ami a fitnesz és egyéb női sportok terén is hatékonyan alkalmazható. Válogasson kedvére a kapszuláink közül!

A termékelírások sokat segítenek, így könnyebben tud majd dönteni. Váltogathatja is a készítményeket, hogy a szervezete ne szokja meg túlzottan az egyik vagy másik formulát. Javasolt kipróbálni a proteinben gazdag termékeinket is, amelyek szintén sokat segítenek az izmok fejlődésében.