Nemzetközileg elismert fog implantátum

Nehéz úgy elengedni magunkat társaságban, hogy a mosolyunk nem ép. Az, hogy milyen géneket öröklünk, nem rajtunk múlik, mint ahogy az sem, hogy hajlamosak-e a fogaink romlásnak indulni. A gyors probléma megoldás terhe viszont már egyénileg a mi vállunkat nyomja, a fog implantátum beültetése pedig nem olyan dolog, amit sokáig kellene halogatni.

Persze érthető a szájsebészeti eljárástól való félelem, ám ez a rettegés minden esetben a múltban megélt rossz tapasztalatokból táplálkozik. Manapság már ugyanis cseppet sem fáj a kezelés, még abban az esetben sem, ha az egész állkapocs cseréje a cél. Az azonnal terhelhető fog implantátum beültetése egy egész életre szól, amit természetesen a kezelőorvos garanciajeggyel ellátott igazolással is biztosít.

Dr. Kelemen Pál és csapata ugyanis régi motorosnak számítanak a szakmában, a komoly tapasztalatuknak és az általuk alkalmazott innovatív módszereknek köszönhetően pedig pontosan abban a minőségi szolgáltatásban részesítik a pácienseket, amiről kizárólag szuperlatívuszokban beszélhetünk.