Ergonomikus kialakítású Dyson hajszárítók

A kompakt hajformázók megjelenése óta a készülékek kialakítása és technikai jellemzői gyakorlatilag nem változtak. De a Dyson hajszárító kisebb forradalmat vitt végbe a hajszárítás és formázás területén. Miben különbözik a Supersonic névre keresztelt remekmű a hagyományos társaitól? Lássuk!

Az első dolog, ami azonnal szembetűnik, az természetesen az eszköz szokatlan formája, ami egyáltalán nem jellemző a hajszárítókra. A miniatűr testének köszönhetően, amit a közepén lévő kör alakú lyuk tovább könnyít, inkább futurisztikus eszköznek tűnik, mint hajformázónak. Azonban éppen ez a fő funkciója.

Hol rejtőzik a motor? A Dyson hajszárító kifejlesztésekor a modell készítői más utat választottak és a motort a fogantyúba helyezték. Így nemcsak olyan készüléket sikerült létrehozniuk, ami a megjelenésével vonzza a figyelmet, hanem jelentősen javították a készülék ergonómiáját. A Dyson hajszárítót nagyon kényelmes a kézben tartani és még hosszú idő után sem okoz fáradtságot. Ez fontos paraméter a profi fodrászok szempontjából.