Így próbál mást nyújtani az albérlet piacon a Professional Premium Property Zrt.

A bérlakás iránti igény előbb vagy utóbb felmerül az emberek többségének életében. Ez lehet egy fiatal férfi, aki éppen az első lépéseket teszi meg a függetlenség felé és úgy döntött, hogy elköltözik a szüleitől, vagy egy vidéki lány, aki a fővárosi tanulmányait kezdi meg és sürgősen kiadó lakást kell bérelnie Budapest központjában. A világháló, a sajtó és az utcák oszlopai tele vannak a „Lakás kiadó közvetítő nélkül” címszavakat tartalmazó hirdetésekkel. A PPP Zrt. (Tel.: 06 20 561 8222; Cím: Budapest, Villányi út 76, 1113) egészen más hozzáállással és kínálattal igyekszik megkönnyíteni a bérlők dolgát.

Sokan úgy gondolják, hogy a közvetítő nélküli lakásbérlés lehetősége a legjövedelmezőbb, mert nem kell semmilyen jutalékot fizetniük, szerződést aláírniuk, csak meg kell találni az interneten a tulajdonos hirdetését, amiből valljuk be, hogy elég sok van. Ha ez megvan, a lakáskereső kiválasztja a neki leginkább megfelelő lehetőséget, telefonál, időpontot egyeztet, megnézi a lakást, kezet fog és egy fővárosi bérlemény boldog tulajdonosává válik.

De ez valóban ilyen egyszerű lenne? Nos, nem minden esetben! Nem szabad megfeledkeznünk a kockázatokról sem. Sokat hallhatunk manapság az úgynevezett lakás-csalókról, akik hamisított dokumentumokkal adnak bérbe egy ingatlant és senki sem garantálja a bérlőnek, hogy nem fogják váratlanul kilakoltatni. Aki mer, az nyer – gondolhatja Ön, de nem a fővárosi lakásbérlés kérdésben! A bérlők gyakran olyan helyzettel is szembe találhatják magukat, amikor az a lakás, amelyet kibérelni terveztek, nem felel meg a hirdetésekben szereplő információknak és képeknek.

Velünk együttműködve azonban a fent említett szituációk egyikétől sem kell tartania. A csalók és félreértés elleni védelem legjobb módja az, ha bérleti szerződést köt egy megbízható szolgáltatóval. Cégünk képzett szakemberei személyesen ellenőrzik a felajánlott ingatlanokat és segítenek abban, hogy olyan lakást válasszon, amelyik minden kívánságának megfelel és abban élve maximálisan pozitív érzelmekkel gazdagodjon. Szakértői tanácsért forduljon hozzánk bátran!