Jól működő kiegészítő a kaputelefon Panasonic alközponthoz

Az egyszerűség mellett, a kényelem az, amire nagyban oda kell figyelni, ha egy vállalkozást vezetünk. A nagyobb telephelyeknél nem szaladhatunk le bármikor ajtót nyitni, valamint csak az léphet be az adott területre, akinek ott van dolga, így megéri bizonyos óvintézkedéseket tenni. A kaputelefon Panasonic alközponthoz tökéletesen megfelel erre a feladatra.

A speciális rendszerrel ellátott bejárat csak akkor fog kinyílni, ha mi is azt akarjuk. Az egy gombbal rendelkező kaputelefon, megfelelő adapter segítségével kompatibilis az összes Panasonic alközponttal. Ami a külső megjelenését illeti mérete: 98*130*27,3 milliméter és ezüstös színben pompázik. A kaputelefon Panasonic alközponthoz remek befektetés, amit kár lenne kihagyni.

Csak egyetlen gombnyomás és máris a melléken hallható a csörgés. A bejelentkezést követően pedig a kaput is ki lehet nyitni a központból. A hangzása kiváló, így biztosan hallható lesz minden szó. A kaputelefon Panasonic alközponthoz az a szerkezet, ami nagyban megkönnyíti a munkavégzést és gyorsabbá teszi a közlekedést az épületben. A hacsatel.hu oldalon még ennél is többet megtudhatunk róla.