Mosható pelenka betét a még jobb védelemért

A mosható pelenkák vagy becézve mosipelusok nagyon népszerűek itthon is. Igen gazdaságosak, hiszen körül-belül 12-15 darab pelenka elegendő akár 2-2,5 évre, de azt is tudni kell, hogy pár mosható pelenka betét is szükséges hozzájuk. Természetesen ezek már jóval olcsóbbak, mint maguk a textilből készült pelenkák.

A szuper nedvszívással rendelkező, eldobható pelenkák óriási választékában vajon mi sarkallja az anyukákat arra, hogy mosható pelenkákat adjanak a babájukra? Bizony van néhány olyan ok, ami a textil- és mosható pelenka betét mellett szól. Az első kétségtelenül a környezettudatosság, a másik pedig a baba bőrének egészsége. Talán meglepő lehet, de az ilyen pelenkák sokkal egészségesebbek a gyermek bőrének és hamarabb sarkallják a kicsit a szobatisztaságra.

Bőrbarát, nagyon jó nedvszívó és puha mosható pelenka betét pedig gombnyomásnyira van tőlünk, többféle méretben és színben. Az anyabioboltja.hu webáruházban kedvedre válogathatsz a szuper betétek között, de a mosható törlőkendőket sem szabad figyelmen kívül hagyni.