Hatékony erdészeti szárzúzó az Agrimastertől

A minőségi gépekkel sokkal eredményesebb a munkavégzés. Példának okáért, ismerkedjünk meg az AGRIMASTER RVM erdészeti szárzúzó szériával, ami kimagasló paraméterekkel rendelkezik és ez a gyakorlatban is visszaköszön.

Ezeknél a gépeknél mindig lényeges adat, hogy milyen munkaszélességben képesek dolgozni. A szántóföldön minél szélesebb, annál jobb, hiszen így nagyobb területen képes felaprítani a növénymaradványokat. Az erdőben, a bozótosokban viszont már lényegesen kisebb a vágástér.

Nem feltétlenül szükséges a nagy munkaszélesség. Az RVM erdészeti szárzúzó 255-320 cm szélességben dolgozik. A traktor elejére és hátuljára egyaránt felszerelhető. A kiváló teljesítményről a hidraulikus rotorhajtás gondoskodik.

A maximális hatékonyság elérése érdekében, legalább egy 110-130 LE traktorra van szükség, mivel a tömege 1486-tól 1750 kg-ig terjedhet. A vízszintes tengelyű erdészeti szárzúzók csoportjába tartozik és kettős felfüggesztéssel rendelkezik. Rétek, legelők, erdőalj tisztításra egyaránt alkalmas, mivel megbirkózik a 7-8 cm keresztmetszetű fás nyesedék zúzásával.