Éjjeli fény babáknak a nyugodt estékért

Nem könnyű időszak az ember életében, amikor a kisgyermekét igyekszik arra rászoktatni, hogy átaludja az éjszakát a saját szobájában. Mindenkinek megvan a saját rutinja, bevált szokásai, de kis apróságokkal mindig egyszerűbbé tehető az élet. A kellemes és nyugtató éjjeli fény babáknak remek megoldás lehet az egész családnak.

Nem csupán a babának kellemesebb élmény, ha nem teljes sötétségben riad fel, hanem a szülőnek sem kell lámpát kapcsolnia, hogy eligazodjon a szobában. Ez az éjjeli fény babáknak már elképesztően aranyos és puha plüss figura képében segít a kicsiknek esténként. A nyugtató hatása mellett, további pozitívuma, hogy ösztönzi a gyermekek vizuális fejlődését is. Ezen felül, az éjjeli fény babáknak zenelejátszóként is üzemelhet.

Választható, hogy zenét játsszon le vagy a természet lágy hangjait. A projektornak köszönhetően kedves ábrákat, csillagos eget is ki lehet vetíteni a plafonra éjszaka. Teljes mértékben biztonságos alapanyagokból készült és könnyen elhelyezhető vagy rögzíthető.