Mitől függnek a szendvicspanel árak?

Amikor egyre feljebb és feljebb kúsznak az építési költségek, akkor nem elhanyagolható kérdés, hogy egy-egy építőanyag mennyibe kerül. Ha Ön szendvicspanelekből építkezik, akkor bizonyára érdeklik a szendvicspanel árak. Mitől függ egy szendvicspanel ára?

Például attól, hogy I. vagy II. osztályú szendvicspanelekről van szó. A Turbo-Pegazus Kft.-ben ugyanis mindkét típusból rengeteg lehetőséget talál. A másodosztályú szendvicspaneleink kiváló minőségűek, nem bontott elemek, amelyek költséghatékonyabbak, mint az első osztályú szendvicspaneleink.

A következő árbefolyásoló tényező a szigetelés. A szendvicspanelek ásványgyapot és PUR-hab szigeteléssel is kaphatóak. A felhasználástól és az ügyfél anyagi lehetőségeitől is függ, hogy végül melyikre esik a választás. A cégünk 2000 óta Európa legnagyobb és legmegbízhatóbb szendvicspanel gyárainak partnereként szinte bármilyen igényt ki tud elégíteni a meglévő árukészletből.

A legnagyobb vagy akár a pár négyzetméteres anyagszükségletet is kiszolgáljuk, 40 milliméter vastagságtól egészen a 200 milliméter vastagságig, akár 13 és fél méteres hosszban is. Ha hőszigetelésben, tűzállóságban és hangszigetelésben verhetetlen építőanyagot szeretne vásárolni, nálunk megtalálja, amit keres. A szendvicspanel árak pontosításához kérje szakértőnk segítségét!