Mire jó a tetőtér ablak szúnyogháló?

Számtalan család vagy vállalkozás dönt úgy, hogy a mindennapi működését, életét egy régebbi ingatlanban szeretné folytatni úgy, hogy előtte komolyabb felújítás alá veti az épületet. Ilyenkor nagyon gyakori, hogy tetőtér ablak szúnyogháló is bevetésre kerül, ezzel akadályozva meg a kellemetlen élőlények megjelenését.

A folyamatos szellőztetés nélkülözhetetlen, nem csupán a lakók miatt, de az épület hatékony működtetése okán is alapvető elvárás. Amint szellőztetés zajlik, fennáll a veszély, hogy rágcsálók, bogarak, legyek vagy hasonló rovarok jelenjenek meg. A szúnyogháló annak ellenére, hogy nevében egy konkrét rovar kerül említésre, igazából bármilyen bogár megállítására alkalmas.

A legyek éppen úgy hatalmas gondot szoktak okozni és amíg a hagyományos ablakok könnyebben felügyelhetőek, addig a tetőtér ablak szúnyogháló kulcsfontosságú, hiszen a magasba sokkal kevésbé képes az emberi kéz beavatkozni. Számtalan remek megoldás létezik, így érdemes a szakértő véleményét is kikérni az adott helyzet tekintetében.