A legszebb esküvői helyszínek Budapest környékén

A nagy nap sikere nagymértékben függ a helyszíntől. Aki esküvőre készül és picit már utánanézett a dolgoknak, hamar rájöhetett, hogy hatalmas a kínálat. Nem semmi, hogy milyen lehetőségek közül lehet választani. Rengetegen keresik fel az eskuvonkhelyszine.hu oldalt, ahol rövid idő alatt megtalálható a tökéletes, minden igénynek megfelelő hely.

A szakembereknek köszönhetően csodálatossá lehet varázsolni az esküvőt, lenyűgözve a vendégeket. Az oldalra látogatva sokakat lenyűgöz a Fenyőharaszt Kastélyszálló, ami teljesen érthető, hiszen egy lélegzetelállító helyről van szó, amit csak kevés egyéb helyszín tudna felülmúlni. Mit kell erről tudni?

Pest megyében található, a magyar fővárostól alig 50 kilométerre. A zöld környezetben, egy őspark szívében fellelhető Fenyőharaszt Kastélyszálló exclusive élményt jelent mindenkinek, felejthetetlenné varázsolva az esküvő minden egyes pillanatát. Itt egy csodaszép szabadtéri polgári szertartás rendezhető, illetve adott a színvonalas szállás is a vendégeknek.

Biztosan a tökéletes helyet jelent, ha egy 70-200 fős esküvőn gondolkozik a pár, illetve szeretne prémiumminőségű szállást foglalni a vendégeknek annak érdekében, hogy a buli akár hajnalig is tarthasson. A Budapest környékén elhelyezkedő színvonalas esküvői helyszínt keresőknek is tökéletes ez.

Azok a párok is előnyben részesítik ezt a helyszínt, akik természetes, gyönyörű zöld környezetben képzelik el a felejthetetlen napot, illetve szeretnének szabadtéren megtartható polgári szertartást és vacsorát. Ha pedig valaki benti vacsorát szeretne, akkor sem kell aggódni, hiszen ez is megoldható itt. Ekkor a teremben 80 fő fér el kényelmesen és még 50 négyzetméternyi tánctér is rendelkezésre áll.

Ha pedig inkább egy kinti vacsorát szeretne a pár, akkor a helyszín lehet a főhomlokzat előtt felállított, gyönyörű, fehér szatén drapériával feldíszített, kristály csillárokkal ellátott, 375 négyzetméteres esküvői sátor. Hatalmas előny, hogy még a hűvösebb estéken sem kell tartani a hidegtől, hiszen a hőkandeláberekkel jól befűthető a sátor.