Mi alapján választható ki a kerékpár külső gumi?

Ennek az alkatrésznek a kiválasztása rendkívül fontos dolog. A kerékpár külső gumi tekintetében csak úgy gurulhat megfelelően, ha minőségi darabokkal van ellátva és ezek nincsenek elhanyagolva. Akik értenek a bicikli karbantartásához, azok soha nem várják meg, amíg ezek a kiegészítők elkopnak vagy elöregednek.

A termékeket általában 2-5 ezer kilométer után cserélni kell! Ez nem vonatkozik a kerékpár külső gumi prémium variációira, hiszen azok 10 ezer kilométert is gurulhatnak. A kiválasztásánál elsősorban figyelni kell a bicikli kerékméretére, amit általában colban adnak meg. Ha ez megvan, akkor jöhet a mintázat! Ez a dolog attól függ leginkább, hogy hol szeretne bringázni.

A hegyi terepre érdemes olyat vásárolni, amelyiken a minta mindkét oldalt és középen is kiemelkedik annak érdekében, hogy tökéletesen megtapadjon és semmi esetre ne pördüljön ki. A kerékpár külső gumi ár változó lehet, az említett dolgoknak megfelelően. Ha ráakad egy akcióra, akkor kedvezményesen szerezhet be minőségi árut, amivel természetesen jól jár.