Gyors megkönnyebülést hoz a fagyasztó spray

A sport és a sportsérülések elválaszthatatlanul összekapcsolódnak. Sem az amatőr kezdő, sem a profi játékos élete nem mentes a sebesülésektől. Sőt, ezek kezelésére az első 20-30 percben sürgősségi intézkedéseket kell hozni, ami a sportsérülések legfőbb veszélye. Az elsősegélynyújtás elmulasztása negatívan befolyásolhatja a sportoló állapotát. A fagyasztó spray kifejezetten azért lett létrehozva, hogy Ön mindig játékban maradjon és a fájdalom miatt ne kelljen kimaradnia az akcióból.

Ficam vagy rándulás esetén fontos, hogy annak elszenvedője a sérülés kezdetétől számított 48 órán belül az érintett területre jeget vagy fagyasztó sprayt használjon, mert így hatékonyan csökkenthető a fájdalom és az ödéma, minimalizálható a sejtpusztulás területe, megelőzhető a hematoma terjedése és megakadályozhatóak a zúzódások. Súlyos zúzódásoknál a hosszantartó hűsítő hatás elérése érdekében célszerű rugalmas kötést is alkalmazni, ami a fagyasztó spray használatával kombinálva, azonnali és hosszantartó fájdalomcsillapító hatást fejt ki. Helyi megoldást keres, ami azonnali és hosszú hatást garantál? A modern vérzéscsillapító készítmények a vérzés leállításának új generációs termékei a bőr sérülései, vágásai és zúzódásai esetén, amelyek általában 2 percen belül kifejtik a hatásukat. A termékek jelentős antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkeznek és stimulálják a gyógyulási folyamatot. A vérzéscsillapító szerek gyorsan felszívódnak és bármiféle mellékhatás nélkül kiválasztódnak a szervezetből.

A hipoallergén tulajdonságaik miatt, az emberi szervezet tökéletesen tolerálja a használatukat és még ismételt alkalmazás után sem okoznak nem kívánt immun- vagy allergiás reakciókat. Emellett felgyorsítják a biológiai gyógyulási folyamatokat és antibakteriális hatást fejtenek ki. A hűsítő sprayt széles körben használják a sportesemények során, az otthoni környezetben vagy a munkahelyen szerzett sebek kezelésére. A vérzéscsillapító alkalmazásánál várja meg teljes felszívódását és ne távolítsa el a sérülésről, hogy minimalizálja az vérzés újra elindulásának kockázatát!