Elegáns megoldás a hajó műbőr

Az első pillantás elég ahhoz, hogy beleszeressünk ezekbe az ülőgarnitúrákba. A hajó műbőr minden szempontból remek választásnak számít például egy fotel vagy kanapé esetében.

Tartós és nagyon jól néz ki. Nemcsak az adott bútordarab esztétikáját dobja fel, hanem a kiemelkedő megjelenésével uralja az egész belső teret. A hajó műbőrrel bevont bútordarabok vonzzák a tekinteteket. Többféle színben és árnyalatban rendelhető meg. Egy igényes szakember valódi műalkotásokat képes készíteni a hajó műbőr felhasználásával.

A továbbiakban már nincs más dolgunk, mint gyönyörködni a végeredményben. Arra viszont figyeljünk, hogy amennyiben lehet, tartsuk távol a hegyes, éles tárgyakat.

A házi kedvencünk sem lesz többé a kedvencünk, hogyha belevájja a karmait a hajó műbőr karosszékünkbe. Ebből a szempontból sérülékeny anyagnak számít, de ha véletlenül rálöttyintünk egy kis kávét vagy vörösbort, egyszerűen csak le kell törölnünk egy nedves ronggyal, hiszen nem szívja magába a nedvességet, szóval a tisztántartása valóban nem fog gondot okozni.