A karosszéria fóliázás sok pozitívumot tartogat

Karosszéria fóliázás

Akik régóta gondolkoznak a kocsi fóliáztatásán, jogosan tehetik fel a kérdést, hogy mi a helyzet az öregebb, régebbi kocsikkal, amelyek például több mint tíz, tizenöt évesek?

Nem titok, hogy a korszerű karosszéria fóliázás szinte bármilyen kocsifajtán alkalmazható, így a legújabb és régebbi változatokon is. Persze, ez nem jelenti azt, hogy a kornak nincs jelentősége. A karosszéria fóliázás esetében, ezt megvizsgálva és tudva, dől el, hogy a fólia milyen is lesz, és milyen szerepet tölt majd be. Tudni érdemes, hogy ez a megoldás nemcsak a luxus gépkocsiknál oldható meg, hanem azoknál is, amelyekben több tízezer kilométer van. A szakértők is úgy vélik, hogy ez a meglátás hibás.

A karosszéria fóliázás azért is lehet előnyös, mert egy profi fényezéssel összevetve ez a módszer nem csupán olcsóbb, de profibb is, mint például az újrafestés vagy épp a színfúvás. Sőt, a szakértők java része ugyanannyi garanciát is vállal a karosszéria fóliázás kialakításra, mint egy fényező. Ez a lehetőség tehát számos előnnyel bír, ami miatt megfontolandó az igénybevétele.