Mívesen megmunkált borovi fenyő ajtók

Kitűnően szigetel

Nyugodtan mondhatnánk, hogy ez a típus az ajtók királya. A borovi fenyő ajtók anyagukkal megmutatják, hogy mennyire gyönyörű kivitelezést lehet véghezvinni megfelelő szekértelemmel. Ezek a modellek általában kézi megmunkálással készülnek. Természetesen itt is használnak különböző gépeket, de nem futószalagon gyártják őket, mint más társaikat.

Az ilyen eljárással készült borovi fenyő ajtók rendkívül precízen vannak elkészítve és nagyon kritikusnak kell lenni ahhoz, hogy bármilyen hibát fel lehessen róni a számlájukra. Tökéletesen csukódnak és halkan záródnak.

Érződik rajtuk a masszív kivitelezés, és a tiszteletet parancsoló színek hangulata megnyugtató harmóniába kerül a lakás minden részével. A borovi fenyő ajtók egyfajta szabadságot adnak a tervezőknek, mert az anyaguknak hála, kreatív megvalósítást tesznek lehetővé, a különböző ablakok és minták beépítésével.

Természetesen ez a típus is UTH tokkal építhető be, amely helyén tartja a mesterien megmunkált borovi fenyő ajtók minden egyes modelljét.