A gyulladáscsökkentő krém gyógynövényekből készül

Ismét könnyedén mozoghat!

Tudta Ön, hogy mi, magyarok előszeretettel fogyasztunk nagy mennyiségben gyógyszereket még akkor is, hogyha nem vagyunk rászorulva? Egy kis ízületi fájdalom és máris fájdalomcsillapító után nyúlunk, holott a gyulladáscsökkentő krém sokkal eredményesebb bizonyos esetekben.

Gyakran esnek az emberek abba a hibába, hogy azt gondolják az igazán hatásos, amit le lehet nyelni, és az hat igazán gyorsan. Pedig elég csak belegondolni, hogy a hidratáló krémet sem kell megenni, hogy hidratálja a bőrt, hiszen a kiszáradt bőr pólusai magukba isszák a hatóanyagait, amik ismét lággyá és puhává varázsolják azt.

A gyulladáscsökkentő krém esetében is ez a helyzet. Be kell vele kenni azt a területe,t ahol a fájdalmat tapasztaljuk és a bőrben felszívódva a véráramba jutnak a hatóanyagok, amik elősegítik a fájdalom csökkenését és kezelik az okát.

A Hillvital gyulladáscsökkentő krém számos gyógynövényt, köztük eukaliptuszt, mentát, rozmaringot, kamillát, körömvirágot, erdei fenyőt is tartalmaz. A természet tökéletesen kiszolgál minket különböző hatóanyagokkal, nekünk csupán fel kell ismerni ezeket.