Jó mókát ígér a rugós foci

A futball világa már egészen kicsi korban megérinti a fiúkat. Igaz, az utóbbi időben megfigyelhető, hogy egyre több kislány is érdeklődik eme népszerű sport iránt. Nekik a rugós foci több lesz, mint egy egyszerű játék. Ismerősnek tűnik ez a megnevezés? Nos, ez egyaltalán nem új keletű dolog, nyugodtan megkaphatja a „retro” jelzőt is.

Évtizedek óta a gyerekek kedvenc játékai közé tartozik, és most lehetőség nyílt arra, hogy az új generáció is megismerkedjen ezzel a szórakoztató, ügyességen alapuló játékszerrel. A rugós foci jó mókát ígér, ugyanakkor készségfejlesztő tulajdonsággal is bír. Koncentrációt, ügyességet igényel, és minél többet gyakorolnak rajta a játékosok, annál profibb focisták lesznek.

Az asztalon mindenképpen. Mondanunk sem kell, hogy a rugós foci remek beltéri játék, az örökmozgó lurkókat akár órákra is lekötheti, így tartalmasan tölthetik a szabadidejüket, nem fognak folyton az okostelefonjukon lógni. De hogyan is működik ez a játék?

A siker érdekében a játékosoknak ki kell tapasztalniuk, hogy milyen erővel kell a bábuval meglökniük a labdát, hogy az egyenesen az ellenfél kapujában landoljon. A rugós foci is egy csapatjáték, és itt is lehetőség van rá, hogy ügyes passzokkal előre juttassák a labdát, és végül góllal koronázzák meg a támadást.

Természetesen az ellenfél kapusára oda kell figyelni, mivel, ha jól helyezkedik, könnyedén kivédheti a gólt. Láthatjuk, hogy rendkívül jó móka, szinte abbahagyhatatlan. A rugós foci már zsenge korban is elkezdhető, a játékot a gyártó 3 éves kortól ajánlja. Akár egy mozgalmas társasnak is felfogható, mivel 2-4 személy is játszhat egy időben. Ez igazán előnyös, hiszen több testvér is használhatja egyszerre, de természetesen a szülők is bekapcsolódhatnak egy kis labdarúgásba.

A rugós foci jó árban megvásárolható a jatekwebshop.eu webáruházból, ahol kizárólag minőségi játékok kaphatók. Ha valaki hasznos és szórakoztató ajándékot keres, annak ez telitalálat lesz, hiszen kortól és nemtől függetlenül bárki megtanulhatja és játszhatja.