Mit garantál a klienseknek a szitanyomda?

A megannyi nyomdai technika közül, az egyik igen felkapott, sokat igényelt módszer az a bizonyos szitanyomás. Erre a technológiára alapozva a póló szitázás akadálymentesen megoldható, persze csakis akkor, ha a műveleteket végző szakértő ért ehhez.

Az A.A. Miller Nyomda csapata erre az iparágra is szakosodott, ezért teljes mértékben segíteni tud a klienseknek. A póló szitázás nagy előnye, hogy ekkor a szakértők mindig közvetlenül a termékre nyomják a festéket és nem alkalmaznak közbeiktatott folyamatokat.

Gondolni kell itt ugye a transzfer matricára, ami miatt sokszor nem kielégítő a végeredmény. Akik ezen a területen dolgoznak, pontosan tudják, hogy az egyik legkorszerűbb és legjobb végeredményt garantáló eljárás a póló szitázás. Azonban ezzel a technikával nemcsak ruhadarabokra, felsőkre lehet nyomtatni, hiszen a szitanyomás minden anyagra lehetséges, csak egyes esetekben sokkal körültekintőbben, óvatosabban kell eljárni.

A póló szitázás esetén tudni kell, hogy a technika önmagában nem garantálja az időtálló jelleget. Egy szakszerűtlenül elkészített póló nyomat, akár az első mosáskor is lekophat. Persze, ha minőségi, ideális módon bekevert festékkel dolgoznak a szakik, akkor gond biztosan nem lesz majd.

A fent említett szitanyomda hisz a kiváló nívóban, és ez az oka annak, hogy sok kliensükből vált és válik törzsvendég válik, illetve ennek köszönhető az is, hogy a mai napig rengetegen keresik fel ezt a vállalatot. Amellett, hogy a megfelelően bekevert festékkel végzik a munkát a kollégák, az utómunka során sem spórolják el azt.

Ennek eredményeként a nyomat szinte örök életre megőrizheti tartósságát. A szitanyomda pedig, mindig ezt tűzi ki céljául. A szitanyomda azonban arra mindig felhívja a figyelmet, hogy mennyire fontos az optimális rendelési mennyiség mellett dönteni. Leginkább akkor érdemes igényelni bizonyos szolgáltatásokat, ha nagyobb darabszámról van szó.

Persze egy esetén is segítenek a munkatársak, de az tény, hogy ez nem lesz a leggazdaságosabb opció. A szitanyomda a pólónyomás esetén 20 feletti rendelést ajánl, míg névjegykártyánál és öntapadós matricáknál minimum 200-at.