Iker tricikli lefoglaljak a gyerekek figyelmét

A csöppségeknek mindig szükséges valami érdekfeszítő elfoglaltság, hogy vidáman és kiegyensúlyozottan teljenek a mindennapjaik. Az iker tricikli pompás szórakozási lehetőséget kínál a 3 és 5 életévüket betöltött lurkóknak. A minőségi alapanyagokból készült járgány kényelmes a megfelelő kialakításának jóvoltából.

A pedálok puha gumírozott védővel vannak ellátva, így elkerülhetőek az esetleges sérülések. Az iker tricikli használatával megfelelően helyettesíthető a hagyományos kialakítású babakocsi.

Toló karokkal van ellátva, így remekül irányítható. A maximális terhelhetősége 25 kg a csengővel felszerelt és nagy gumikerekekkel ellátott szerkezetnek. Kiváló szolgálatot tesz a kirándulások alkalmával és a szabadban eltöltött idő alatt, illetve nagy segítség a többgyerekes családoknak, hogy le tudják kötni a kicsik figyelmét.

A háttámla több szögben állítható és az egész szerkezet összecsukható, így nagyon praktikusan megoldható a szállítása. Az iker tricikli már az online webshopok termékkínálatából is beszerezhető. Lepje meg picinyeit ezzel a zseniális eszközzel és élvezzék együtt a szabadban töltött pillanatokat!