Így segít az árak összehasonlításában a Biztoshely biztosítási portál

Magyarországon szinte minden ember fizet valamilyen biztosítást, amit hol könnyebben, hol nehezebben tud megtenni, az anyagi helyzetétől függően. Nyugdíj-, lakás-, kötelező gépjármű-felelősség biztosítás, ezek a leggyakoribbak és tény, hogy mindenki keresi a legolcsóbb megoldást. Sokaknak segített már a Biztoshely biztosítási portál online árlistája. A kötelező biztosítás esetében célszerű a legolcsóbbat választani, mivel nincs szolgáltatási különbség. Több mint tíz biztosítótársaság díjai közül választhatjuk ki a számunkra leginkább megfelelőt, amennyiben használjuk a biztoshely.hu weboldalon található díjszámító rendszert.

A rendszer megmutatja, hogy melyik társaság mennyiért kínálja a kötelezőt. Ha ennek köszönhetően megvan az a lehetőség, amit meg akarunk ragadni, akkor a weboldalon online meg is tudjuk kötni a kontraktust. Itt tudni kell, hogy az online kötés önmagában is nagy kedvezményeket jelent. Tehát duplán jól járunk, ha a Biztoshely biztosítási portálon tájékozódunk és kötjük meg a kötelező biztosítást.

Nagyon kényelmes és gyors ügyintézésben lehet részünk, ráadásul több mint 100 különböző kedvezmény is van. Ezen kívül, számos információhoz is hozzájutunk, például megtudhatjuk, hogy mire nem terjed ki a kötelező biztosítás. Lényeges dolog, hiszen ha tisztában vagyunk ezekkel, akkor nem érhet bennünket kellemetlen csalódás. Ha meg akarjuk szüntetni a kötelező biztosításunkat, a weboldalról megtudhatjuk, hogy milyen módon tehetjük ezt meg.

A biztosítóváltás feltételeit szintén megismerhetjük a portálon, illetve olvasható, hogy a biztosítótársaságok bármikor változtathatnak tarifát év közben, akár több alkalommal is. Persze, a legtöbb esetben csak emelkednek az árak. Éppen ezért célravezető a weboldalon található kötelező biztosítás kalkulátort alkalmazni, mielőtt döntenénk egy társaság ajánlata mellett. Sokan beleesnek abba az öreg hibába, hogy megszokásból ugyanannál a társaságnál szerződnek több éven át, amivel a legtöbb esetben nem járnak jól anyagilag.