Gyertyatartó lámpás üvegbúrával ellátva

Ebben az energiaválságos időszakban, aminek egyelőre nem látjuk a végét, jó, ha van kéznél egy alternatív lehetőségünk a világítás megoldására. Például egy oszlopgyertyával használható gyertyatartó lámpás megmentheti az áramszünet okozta kellemetlen helyzetet.

Ilyen termék, érthető módon, a legtöbb háztartásban nem található meg, ezért tanácsos beszerezni. Szerencsére, a smol.hu webáruház kínálatában szerepel a 44 cm méretű, Rodrigo elnevezésű gyertyatartó lámpás, ami átlátszó üvegből és bronz színű fémből készült. Nyitható a teteje, felül pedig fogantyús, így könnyen használható és szállítható a helyiségek között. Kül- és beltéren egyaránt alkalmazható, mivel a széltől megvédi a gyertyát az üvegbúra. Ennek köszönhetően, akár egy esti, kertben történő beszélgetéshez is lehet használni.

Kellemes hangulatot biztosít ez a gyertyatartó lámpás bárhol, nosztalgiázhatunk, romantikázhatunk a társaságában. Ugyanis nem kell csak a rosszra felkészülni, vagyis az áramszünetekre, inkább a kellemes percekre, órákra is.