Marha fehérje az ízületi sérülések ellen

Kiderült, hogy a világ lakosságának körülbelül 75%-a elveszíti a tejcukor emésztési képességét, ahogy eléri a felnőttkort. Az emésztési problémák elkerülése csak az egyik oka annak, hogy a marha fehérje előnyösebb a tejsavó helyett.

Az allergiás reakciók elkerülése a fő oka annak, hogy sokan ezeket a készítményeket választják a tejsavófehérje helyett. A laktózintolerancia nem jelent szűk körű problémát, hiszen a lakosság jelentős százalékát érinti. A gyomorfájás, a hasmenés és még a bőrkiütések is gyakori reakciók a laktóz bevitelekor, ha allergiás rá. A marha fehérje étrendbe való hozzáadásának első legfontosabb előnye az a tény, hogy teljes értékű forrás. Ez azt jelenti, hogy tartalmazza az összes aminosavat, amire a szervezetének optimális működéséhez és a sérült izomszövetek helyreállításához szüksége van.

A marha fehérje használatának másik egyedülálló előnye, ami kiemeli a többi termék közül, az a tény, hogy gazdag kollagénforrás is. A kollagén az ízületek és a csontok egyik fő alkotóeleme, ezért segíthet csökkenteni az ízületi fájdalmakat és sérüléseket.