Használjuk ki a tehertaxi előnyeit!

Az otthonunk berendezése, esetenként lomtalanítása nem egyszerű feladat, főleg amikor nagyobb méretekkel rendelkező termékeket akarunk megmozgatni. Legyen szó egy hűtő vagy mosógép megvásárlásáról, esetleg ezeknek a végleges eltávolításáról, netán egy kanapé, gardrób szállításáról, a tehertaxi mindig a rendelkezésünkre áll.

Ez egy olyan szolgáltatás, amelyiknek keretén belül többnyire csak 1-2 tétel fuvarozására nyílik mód. Biztosítva lesz a megfelelő méretekkel rendelkező szállítójármű és a vezető sofőr, aki csak a platón pakol, ezért ezt vegyük figyelembe! A tehertaxi gyorsan és hatékonyan végzi el a feladatot. Szükség esetén még igénybe vehető rakodó személy, de ehhez külön telefonos egyeztetésre lesz szükség.

A pontosság, precizitás és biztonság érdekében ne próbálkozzunk sufni megoldásokkal a saját szakállunkra, mert annak több kellemetlen következménye lehet, többek között, hogy megsérül a szállítandó tárgy vagy más baleset következik be. A tehertaxi igénybevételéről és előnyeiről többet megtudhatunk a tutiteher.hu oldalon.