Gyerek bicikli a korcsoportnak megfelelően

Egy adott ponton mindenki választ valamilyen biciklit a gyermekének. Persze fontos, hogy a gyerek bicikli minden szempontból megegyezzen az adott korcsoport elvárásaival. Pontosan ebből az okból kifolyólag, a kezdeti szakaszban a legjobb választás a pedál nélküli változat.

Már az egészen kicsi, másfél év körüli gyerkőc is szívesen nyeregbe pattan, azonban még túl kicsi ahhoz, hogy meglegyen a kellő egyensúlya, ezáltal kormányozni és pedállal hajtani is képes legyen a bringát. A lábbal hajtható gyerek bicikli ideális másfél évtől kezdve egészen 3-4 éves korig. Ez idő alatt a kicsi kellőképpen megtanul a kerékpáron ülni, egyensúlyozni, irányítani és tolni. Innen már csak egy lépés a „rendes” vagy pedálos bicikli.

Az ilyen gyerek bicikli könnyű, egyszerűen irányítható, tehát pontosan olyan, amit a legjobban tud kezelni még a totyogó korú lurkó is. A bababike.hu webáruházban olyan modellek kaphatóak, amelyek minden szempontból a legjobbak a tanulóbiciklik kategóriájában. Rendelje meg Ön is gyermekének!