Csomagolásmentes natúr mosogatószappan

Azt már mindnyájan tudjuk, hogy a tiszta víz milyen értékes dolog. Ennek ellenére, még mindig rengeteg vegyi anyaggal szennyezzük az éltető folyadékot. A natúr mosogatószappan remek alternatíva a nem túl környezetbarát mosogatószerekre. Ezek zöme ugyanis rengeteg vegyszert tartalmaz, ami mind a vizeinkbe kerül vissza.

Az sem mindegy ugyanakkor, hogy az evőeszközeinket mivel mosogatjuk, hiszen ezekből és ezekkel étkezünk. A hagyományos változatokra szerencsére van természetes alternatíva is. A fenntarthato-otthonom.hu webshopban megrendelhető mosogatószappan szappanalapú tisztítószer, ami a környezetben könnyen lebomlik.

Teljesen organikus, hiszen szódabikarbóna és narancs illóolaj a tartalma. Belegondoltunk már abba, hogy a mosogatószerek flakonjaival mennyi műanyag hulladék keletkezik? Ez a mosogatószappan csomagolásmentes, tehát ezzel sem szabadítunk a környezetre újabb műanyag hulladékot. Nemcsak a természetnek kedvez, hanem a felhasználóknak is, hiszen jól habzik, remek a tisztítóereje és nem hagy foltot az edényeken.