Fodros felső a nőies megjelenéshez

A nőies, feminin vonalú ruhák sohasem mennek ki a divatból. A fodros felső is örök kedvenc, hiszen igazán nőies és csinos megjelenést kölcsönöz. A fodrok szinte minden korszakban visszaköszöntek a hölgyek ruháin, hiszen ezek még jobban kiemelték a női test kerek vonalait.

A váll- és nyakrésznél megjelenő fodrok csodálatosan hangsúlyozták a felsőtestet, a szoknya fodrai pedig csábosabbá tették az alsó részt. A fodrok a divat történelmének régi szereplői, de a múlt század 50-es és 80-as éveiben is aratott. A fodros felső manapság is nyerő, kortól függetlenül. Viselheti bárki, aki szereti a vidám, csinos megjelenést.

Fodor ráadásul bármilyen anyagból készülhet, hiszen lehet farmer, pólóanyag, selyem, szövet, szatén is. A miniboxshop.hu webáruházban csodaszép fodros felső modellek várják azokat, akik szeretik a naprakész divatot. Ezek viselhetőek nadrághoz, szoknyához, shorthoz a hétköznapokon, de elegánsabb eseményeken is. A kiváló minőségű darabok nemcsak szépek, hanem igazán kényelmesek is.