A tahini ár bárkinek megfizethető

Tahini ár

Ön is szereti a szezámmagot? Akkor jó helyen jár! A tahini ár most egészen kedvezményes a Bulkshop weboldalán. A fehér szezámmag felhasználásával készült paszta még nem túl ismert Európában, de ez a trend már változóban van.

Nagyszerűen illik a sültekhez, a salátákhoz és a köretekhez is. Rengetegféle ásványi anyag található benne, ezért egészséges a fogyasztása. Télen különösen jól jön a szervezetnek a benne lévő réz és magnézium. Ennek tükrében, a tahini ár kifizetése remek ötlet.

A fél kilogrammos kiszerelése jelenleg 1600 Ft, ami nem olyan magas összeg. Hántolt vagy hántolatlan formában is megvásárolható. Érdemes hűtőszekrényben tárolni, mert így sokkal hosszabb ideig eltartható. Érzékeny a hőre és a fényre, tehát nagy elővigyázatossággal kell vele bánni, hiszen csak így éri meg a tahini ár kifizetése.

A fent említett oldalon, néhány vele elkészíthető recept is elolvasható. Lehetőleg minél többet kell vele kísérletezni, mert így bizonyos idő elteltével tökéletesíthetőek a finom fogások.