Hüvely kehely a nehéz napokra

Hüvely kehely

Nagyon sok nő használ napjainkban különféle tamponokat és betéteket a havi vérzés idején. Ezek azonban nem a legpraktikusabb termékek, ezért sokan félve várják a menstruációs napokat. Ennek nem így kellene lennie, és aki megismeri a hüvely kehely alkalmazásából származó előnyöket, az soha többé nem fog semmiféle tampont használni.

A hüvely kehely egy új alternatíva, olyan menstruációs segédeszköz, amely felfogja, valamint tárolja a folyadékot és váladékot a hüvelyben. Könnyedén felhelyezhető, ugyanis puha orvosi szilikon anyagból készült, üríteni pedig elegendő 8-12 óránként is. Ebből már kiderül, hogy legalább háromszor annyit bír, mint egy átlagos tampon.

Még a legerősebb menstruáció ideje alatt is ajánlott ennek a segédeszköznek a használata. Prémium minőséget képvisel a minniholgykehely.hu webáruházban megvásárolható hüvely kehely, akár 10 évig is használható. Kényelmes és észrevétlen megoldást nyújt a nehéz napokon. Teljesen szivárgásmentes, így nyugodtan lehet vele sportolni, de még fürödni is.