UV álló fólia a termények védelméért

UV álló fólia

Az időjárásnak miatt, nem tudunk egész évben mindent megtermelni a szabad ég alatt. Természetesen manapság erre már vannak megoldások, mint például az UV álló fólia.

Nemcsak az élelmiszerek, zöldségek fejlődését segíti, hanem a virággal foglalkozó vállalkozók munkáját is előrébb viszi. Hogyan tudnánk egyébként a hidegebb évszakokban olyan gyönyörű hazai rózsával meglepni a kedvesünket? Ez a gyönyörű növény az UV álló fólia nélkül hiányozna a vázánkból, nem illatosítaná az otthonunkat.

Ezzel a termékkel egész évben rendelkezésünkre állnak a szebbnél-szebb virágok. Nem elhanyagolható funkciója a kártevők távol tartása, megsemmisítése sem. Beállított, ideális körülményeket tudunk biztosítani.

Igaz, költségesebb előállítási módszernek minősül, viszont az UV álló fólia alól kikerülő növények egészségesek és mezőgazdasági felhasználásban pótolni tudja a szervezetünknek szükséges vitaminokat. Nézze meg a kínálatot a neten, ugyanis a shop.zalapack.hu honlap széles termékpalettával várja Önt! Válassza ki a igényeinek megfelelő méreteket!