A korai lábfájás ellenszere a Ponte20 supinált szandál

A gyermeked láb- és bokafájdalomra panaszkodik? Ez a jelenség soha nem normális és mindig a viselt lábbeli ellenőrzésével kell kezdenie. Ha gyermeked állandóan merev, rosszul illeszkedő cipőt visel, az a lábfej problémáihoz vezethet.

Amikor nem helyesen lép, a láb kifelé fordul és ez az egész testet kibillentheti az egyensúlyából. Ez ahhoz vezet, hogy olyan testrészeket is megterhelnek, amelyeket nem kellene. A magas hátsó résszel rendelkező Ponte20 supinált szandál segít egyenletesebben elosztani a gyermekeid lábára nehezedő nyomást. Ha megfelelő típusú lábbelit vásárolsz a gyermekednek, a lábfájás gyakorisága csökkenni fog, mivel a nyomás az egész lábfejen oszlik majd szét. A szupinációval kapcsolatos legnagyobb probléma az az extra terhelés, amit a csemeték minden lépésnél a lábfej külső oldalára helyeznek.

Ha a kicsik hosszú távokat gyalogolnak vagy futnak, lábfájdalmakat tapasztalnak. Néha még a hosszú ideig tartó állás is okozhat lábfájdalmat vagy a végtagok fáradtságát. A Ponte20 supinált szandállal ez gyorsan a múlté lesz.