A fúrókalapács felhozatal igen széles

Egy jól felszerelt szerszámokat forgalmazó webshopban számos korszerű és minőségi berendezés áll az érdeklődők rendelkezésére. A trgszerszam.hu webáruházban többek között megtalálható sok fúrókalapács is, olyan elismert gyártóktól, mint amilyen a DWT, a Makita, a Scheppach, a HECHT, a Stanley, a Flex CHE és a DeWalt.

Mindegyik, a webhelyen forgalmazott fúrókalapács közös jellemzője, hogy SDS befogással készült, az 5 kilogramm felettiek SDS Max, a kisebbek pedig SDS Plus befogásúak. A hagyományos elektromos modellek mellett, a termékkategóriában egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, a bárhol bevethető, akkumulátorral ellátott darabok is. Ezekkel a nehezen hozzáférhető helyeken sem jelent gondot a munkavégzés, elegendő a megfelelő töltöttségi szintre figyelni. Mindkét típusú készülék között igen nagy a szórás a teljesítmény, a terhelés nélküli fordulatszám, az ütés erőssége és a maximális furat tekintetében, legyen szó vasról, fáról vagy éppen betonról.

A házkörüli munkák elvégzéséhez elegendő egy kisebb fúrókalapács beszerzése, ipari jellegű felhasználásra viszont már a komolyabb készülékek ajánlottak.