A kikapcsolódásban segít a fürdőbomba készítés

Egy programokkal teli, fárasztó nap után semmi sem tölti fel jobban az ember energiakészletét, mint egy kényeztető hatású fürdőzés. A makulátlan tisztálkodás lehetőségét biztosító fürdőbomba készítés otthon is könnyűszerrel elvégezhető.

Nem szükséges mást tenni, mint megvásárolni a természetes anyagokból készülő fürdőgolyókat és összekeverve őket a fürdővízbe pottyantani. A termékpalettán számos, növényi olajból készült portéka elérhető, amelyek az antibakteriális hatásuk mellett, kitűnően hidratálnak is.

Ezek a természetes, környezetbarát termékek normalizálják a bőr pH értékét és a kézműves előállításuknak köszönhetően, nem tartalmaznak kemikáliákat. Nem okoznak bőr irritációt és allergiás tüneteket, még az igazán érzékeny bőrtípusokon sem.

A fürdőbomba készítés hozzáértő szakmai tudást és kellő tapasztalatot igényel. A fürdőzés során enyhítik a különböző bőrproblémák tüneteit és segítséget nyújtanak a megelőzésükben. Hatóanyagai a meleg vízben való felolvadása után mélyre hatolnak a bőr rétegeiben és remekül hidratálják azt.