Energiatakarékos elektromos párátlanító akció

Nagyteljesítményű párátlanító

Egy háztartásban temérdek elektromos berendezés található, a hűtőtől kezdve, a klímán át a televízióig és még nem említettük a számítógépet, mikrohullámú sütőt, stb.

Néhány évtizeddel ezelőtt csak álmodoztunk arról, hogy milyen jó lenne birtokolni ezekből legalább egyet. Nem csoda, hogy a fogyasztói társadalmunkban egyre fontosabb az energiatakarékos kivitelezés. Az elektromos párátlanító is ebbe a kategóriába sorolható, hiszen sokan nem szívesen adnak ki pénzt még egy plusz berendezésért, ami nélkül eddig is jól voltak.

Ez nem egy klíma, ami kellemes hűvös környezetet varázsol a lakásban és nem egy hűtő, ami frissen tartja az élelmiszereket. A magas páratartalom sokakat nem is zavar egészen addig, amíg ennek nem jelennek meg a szemmel látható nyomai penész formájában.

Az ablaküvegek reggel vizesek, a falak szintén, amin felpuffad a festék, megreped, majd lepereg. Az elektromos párátlanító viszont mindezt megelőzi. Nagyon sok háztartásban előfordulhatnak ezek a gondok, az épület szerkezeti adottságaiból kifolyólag.