Mellfelvarrás nemcsak édesanyáknak

Szülés után bizony jelentősen megváltozhat az édesanya teste, többek között megereszkednek a mellei, amit sokan nem tudnak elfogadni. Számukra javasolt a mellfelvarrás, amit érdemes a legelismertebb orvossal elvégeztetni.

A gillplasztika.hu weboldalon megismerhető orvosokból álló csapat remek munkát végez, ami nagyon szép eredménnyel jár együtt. Természetesen, mint minden műtétnek, ennek is megvan a maga kockázata, de ennél a csapatnál jó kezekben vannak a hölgyek.

A mellfelvarrás eléggé részletesen le van írva a weboldalon. Ha Önt érdekli ez az operáció, akkor tanácsos tájékozódni felőle. Egyre több édesanya érdeklődik a beavatkozás iránt, ami érthető, hiszen a leggyakrabban a szoptatás okozta mirigysorvadás és a bőr kitágulása miatt alakul ki ez a probléma, emiatt ereszkednek meg a mellek.

Telefonon történő bejelentkezés szükséges a konzultáció elvégzéséhez, ehhez az elérhetőségek megtalálhatóak a honlapon. Ne habozzon, ha a mellfelvarrás szükséges, hanem essen túl rajta minél hamarabb!