Zúzott kavics ár szállítással együtt

Sok alapanyag közül választhatunk, ha egy területet szeretnénk díszíteni. Ezek között gyakori a zúzott kavics, ami az egyik legkedveltebb anyag. Igencsak változó lehet a zúzott kavics ár, hiszen sok függ attól, hogy melyik szolgáltatótól vásárolunk. Egyes helyekről drágábban tudjuk megvenni, míg máshol kifejezetten kedvező összegért, sőt, olyan is van, hogy az árban a szállítás is benne foglaltatik.

Díszkertek, járdák, autóbejárók és útalapok készítésére alkalmas. Környezetünk szépítéséhez nem jelent akadályt a zúzott kavics ár, amennyiben a kontener-rendeles.info weboldalon szerezzük be a szükséges mennyiséget.

Itt az 5-12 mm és a 12-20 mm szemcseméretű zúzott kavics köbmétere 10 300 Ft körül mozog, de ha szállítással együtt kérjük, akkor a végösszeg nagymértékben változhat, a szállítás helyszínétől függően. Akár a fővároson belül is több tízezer Forint lehet a különbség az árak között. Tehát, sok tényezőtől függ a zúzott kavics ár, ezért célszerű mindenre odafigyelni, mielőtt leadnánk a rendelést.