A thermo ruha viselésével a legzordabb időjárásban is lehet horgászni

Télen-nyáron ki tudod élvezni a sporthorgászat nyújtotta élményeket, amennyiben rendelkezel a felszerelés mellett, megfelelő ruházattal is. A thermo ruha kimondottan pecásoknak lett kifejlesztve, a minőségi darabok a legzordabb időjárási körülmények között is megállják a helyüket.

Számos modellt találhatsz a thermo ruha termékkategóriában az anglingnation.hu webáruházban, igen jó ár-érték arányban. A Carps Zoom Professional kétrészes, az anyaga teljesen vízhatlan és vízlepergető, a belső része pedig plüss, ami jó melegen fog tartani. A Fox Winter Suit Thermo ruhaszett csúcsminőségűen hőszigetelt, a kabát és a kantáros nadrág PU bevonatú, ez adja a vízállóságát. Ennek a fajtának a bélése finomgyapjú a zsebeknél, a gallérnál és a kapucninál.

Ez utóbbit le is tudod szedni, ha nem lenne rá szükséged. A derékrész nem fog szorítani, mivel állítható. Keresett továbbá a tépőzáras mandzsettájú és vízálló külső zsebes Nach ZT Artic Suit szett is. Bármelyik thermo ruha tetszik meg, nem fogsz csalódni a minőségében.