Végtelenül egyszerű a teakészítő használata

A gazdag és testes reggeli ital elkészítéséhez használt eszközt nem lehet felülmúlni. Könnyű kialakításával a teakészítő nem foglal sok helyet a konyhapulton és a működtetéséhez csak egy kis erőre van szükség. Ez a teafőzési stílus már körülbelül 100 éve népszerű, de sohasem megy ki a divatból.

Mivel a legtöbb teakészítőt egy konnektorba kell dugni az ital elkészítéséhez, ez a kézzel működtethető eszköz lesz a legmegfelelőbb választás azoknak, akik utazás közben akarnak teát főzni vagy egyszerűen nincs szükségük arra, hogy egy újabb vezeték zsúfolja a pultot. Ha egyszer megtaláltad a kedvenc teafajtájad, abbahagyhatod az ócska és pazarló filteres teák vásárlását és elkezdheted élvezni a szárított levelek aromáját. Dobj egy teáskanálnyi szárított tealevelet a teakészítőbe, önts bele egy csésze forró vizet, csukd le a fedelet és hagyd ázni.

A gyógynövényes teának van szükségük a legnagyobb áztatási időre, míg a fehér teáknak a legkevesebbre. Ezután egyszerűen nyomd meg a teakészítő dugattyúját és öntsd az italt csészékbe!